MAPIBA

Oli d’oliva Marian

Joan Batiste i Tomàs

L’oli d’oliva Marian és verge extra. Les olives són de Miravet (Ribera d’Ebre) i del Pinell de Brai (Terra Alta). Un producte de territori, i de qualitat 💎 Fet amb la varietat d’oliva roja (morruda), recuperada del territori.

Els seus productors valoraven la importància de tenir bon producte. Per això van decidir invertir en un bon embalatge, i mostrar visualment el seu valor.

El seu objectiu era vestir l’oli d’oliva Marian amb un disseny a l’alçada de l’esforç i cura amb que havien treballat el producte 🌿

Per plasmar l’essència en el seu packaging, el disseny és molt important, però escollir el tipus d’ampolla és un factor més per marcar la diferència. Vaig ajudar-los en tots els elements que han acabat vestint a Marian. Des de l’elecció de l’ampolla ideal pel producte, el tipus de tap amb dosificador, càpsula de garantia, fins el disseny i la tècnica final de producció.

Marian és el nom d’aquest oli d’oliva. Ve donat per una dona lluitadora, protectora i forta, clau important de la família, a la qui van decidir fer aquest homenatge. La part visual (rombes) estan vinculats amb la forma que tenien els gots de casa seva. Així representen el moment de trobades i de compartir una menjada en família 🥰

Se’n va extreure la forma bàsica del rombe que predominava el disseny del got. Gràcies al retoc dels espais entre rombes, se li va donar una millor visibilitat i facilitat d’estampació. La tècnica d’acabat de l’ampolla es va fer en serigrafia directa sobre el vidre.

Com pots veure a l’última imatge, en tenen dues mides diferents: 200ml i 500ml.

🎁 Has pensat en regalar oli d’oliva Marian? Pot ser una bona idea i de ben segur que sorprendràs la persona a qui li facis!

👉 Si et ve de gust tenir-lo, pots trucar al 686 817 690 (Joan Batiste) o al 620 352 938 (Tomàs) per fer la comanda!

Serveis:

Col·laboracions:

Priorat Enologia: ampolles, taps, càpsules…

Serivid: serigrafia sobre l’ampolla

Any 2021
Començar la conversa
1
💬 Hola
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?