MAPIBA

Cartell DUN

Generalitat de Catalunya

Aquest cartell informa de qui ha de fer i qui no ha de fer la declaració única agrària amb l’objectiu de comunicar-ho de manera clara i visual.

El cartell antic o versió de mostra que em van fer arribar era el que pots veure a les fotos de més avall.

L’encàrrec, rebut a través de l’Estudi Massala (amb qui hi faig col·laboracions habituals), era millorar-lo gràficament. És a dir, fer-ho més fàcil de llegir (més comunicador) i alhora més atractiu estèticament i més professional.

Vaig seleccionar els colors corporatius (grana, verd i groc). Son els que s’havien fet servir en altres plataformes i peces comunicatives del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. D’aquesta manera estaria vinculat amb la identitat visual ajudant a unificar les peces i d’acord amb l’estil gràfic habitual.

Vaig dissenyar la part superior del cartell de manera que fos el menys intrusiu i pesat visualment. Quan és important incloure certa informació en una peça comunicativa, s’ha de fer de la manera que sigui més lleuger llegir-la.

La utilització d’icones permet entendre més fàcil i ràpidament el text. En aquest cas, com que és un cartell molt ple d’informació (perquè tot s’ha d’entendre bé), vaig optar per seleccionar icones que representessin els punts a destacar de cada apartat.

Creus que el repte es va aconseguir?

Finalment, vaig preparar dos formats:

  • el que conté codi QR que és la versió impresa per poder fer foto al cartell físic i així accedir directament al web;
  • la versió digital (PDF) que no hi ha codi QR sinó que sobre el text “web del Departament” hi ha l’enllaç per poder clicar i accedir.

🌿 Si saps de gent que es dedica al món agrari, pots fer-los arribar aquest cartell de la DUN. 😊 El trobaràs al web del Departament fent clic aquí

👉 Si necessites fer un cartell informatiu, o t’has estancat intentant dissenyar-lo. Truca’m o envia’m un correu i miro si et puc ajudar!

Serveis:

Col·laboracions:

Estudi Massala, comunicació i màrqueting

Any 2024
cartell-qui-fa-la-dun-activitat-agraria
Començar la conversa
1
💬 Hola
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?