Serveis de disseny que ofereixo

El més important per comunicar és escoltar.

Creo dissenys adaptats a les teves necessitats.

Serveis de disseny que ofereixo

El més important per comunicar és escoltar.

Creo dissenys adaptats a les teves necessitats.

Imatge gràfica

del teu projecte

mapiba-disseny-grafic-servei-logo-marca

Especialitzada en disseny de marca i identitat visual. Estudio els valors i l’essència del teu projecte per dotar-lo d’una imatge gràfica que representi el seu potencial i transmeti la seva personalitat. Alhora estarà alineat amb la seva audiència. 

Disposaràs de la teva imatge gràfica en diferents versions de colors per poder aplicar-la en diferents suports. Al mateix temps, del manual de marca et permetrà fer-ho correctament en cada ocasió.

des de 770€

Disseny d’etiqueta

del teu producte

mapiba-disseny-grafic-serveis-etiqueta-label-vi-productes-packaging

Un bon producte necessita arribar al seu públic adient i per això s’ha de comunicar de manera clara i atractiva. Ha de tenir una imatge que comuniqui la seva essència adequadament. Treballarem tots els aspectes importants de comunicació: disseny, papers, tintes, acabats…

Packaging d’envasos i disseny d’etiquetes per productes de proximitat com melmelada, olives, patés, vi, oli, mel, formatges, cosmètics…

des de 455€

Disseny editorial

de peces comunicatives

mapiba-disseny-grafic-serveis-editorial-programa-comunicacio-programa-memoria

La comunicació visual és la clau per fer arribar un missatge. Ho aconseguim a través de peces gràfiques impreses i/o digitals, sempre treballades seguint la identitat visual del projecte perquè comuniqui amb la seva essència i sempre d’una manera clara, estructurada i atractiva. 

Programes d’esdeveniments, adaptacions a xarxes, catàlegs corporatius, memòries anuals, presentacions, llibres, fullets informatius…

des de 280€

Clients amb els quals he treballat

Així pots fer-te una idea dels tipus de projectes que he desenvolupat,
la majoria dels quals, ubicats o vinculats a zones rurals.

Com és treballar amb Mapiba?

Les persones amb les quals vaig treballar, em van facilitar els seus testimonis perquè així puguis fer-te una idea de com és treballar amb mi.

opinio-mapiba-disseny-grafic-periodista-japon

Treballar amb la Maria ha sigut senzill i fàcil. Des del principi va captar l’essència del meu projecte i totes les creativitats i dissenys han estat de molt nivell. Ha sabut donar-li un nou aire a la meva marca personal, Periodista en Japón.

Pau Garcia, del web Periodista en Japón

opinio-mapiba-disseny-grafic-josep-maria-lamadre-vermouth

Treballar amb Maria ha estat una experiència molt satisfactòria, superant les expectatives marcades. M’agrada la seva creativitat, com n’és d’acurada amb els terminis d’entrega, té cura de tot el procés i afina en els petits detalls. Un 10 de 10. Molt recomanable!

Josep Maria Castillo, propietari de La Madre Vermouth i La Bacchanal Wines

opinio-mapiba-disseny-grafic-quim-gasulla-advocat

Mapiba ens ha creat uns dissenys de primeríssima qualitat. La clau del seu èxit ha estat la perfecta comprensió del que necessitàvem, fruit d’un tracte atent.

Joaquim Gasulla Ferré, Advocat

opinio-mapiba-disseny-grafic-maria-daia-fashion

Excelente trabajo, desde el primer día supo entender lo que quería. La comunicación durante el proceso de diseño fue muy fluida.

Maria Vilariño, directora de Daia fashion brand

T’agrada el que veus?

No dubtis en parlar amb mi si vols saber-ne més
o per poder consultar del que necessitis 🙂

Obrir xat
1
Hola, soc la Maria! En què et puc ajudar?
Powered by