Vols aconseguir una millor imatge gràfica del teu servei o producte?

En aquesta pàgina t’explicaré quins problemes resolc als meus clients, més enllà de dissenyar una cosa atractiva i creativa.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

La teva situació actual

Ofereixo uns servei empaquetat enfocat als resultats i beneficis dels projectes. Entenc la situació en que estàs actualment i de la qual se’n deriven diferents problemes, com:

Necessitat de derivar

les tasques creatives de disseny per poder dedicar el teu temps a altres aspectes del negoci que són més fàcils i agradables per a tu.

Professionalitzar

la imatge del teu projecte per reflectir el valor i l’essència dels teus productes o serveis i així captar al públic potencial.

Comunicar

de manera atractiva, clara i eficient el que ofereixes, perquè mostri la qualitat dels productes o serveis del teu negoci.

Els resultats que aconseguiràs

Ofereixo una solució directa perquè puguis resoldre els problemes en els quals es troba el teu negoci, que s’han esmentat anteriorment. T’ajudaré a aconseguir els resultats que estàs buscant:

Augmentar el nivell de professionalitat i qualitat del teu negoci, així com els productes o serveis associats, gràcies a una imatge gràfica potent que transmetrà la seva essència i personalitat.

Tenir una major connexió amb el teu públic potencial, gràcies a la comunicació visual de l’essència marca, així com els productes o serveis associats.

Disposar de més temps per dedicar-te als aspectes del negoci que domines i gaudeixes, en lloc de dedicar multitud d’hores a aspectes de disseny que desconeixes i no tens les eines necessàries.

Per què Mapiba?

En aquesta part t’explico el per què puc ajudar-te amb el teu problema. Perquè em coneguis una mica més, exposaré de manera breu d’on vinc, què he fet i el què puc aportar al teu projecte.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

Gràcies a la formació universitària que disposo, especialitzada en disseny gràfic i comunicació visual, t’ajudaré a obtenir aquest posicionament de qualitat i millor visibilitat davant el teu públic potencial.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

L’estudi Mapiba que he establert al Priorat, té el principal objectiu d’ajudar a negocis i entitats ubicades en zones rurals amb serveis de turisme rural o productes alimentaris de proximitat.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

A diferència d’altres dissenyadors gràfics, m’especialitzo en aquest sector perquè la meva passió i principal motivació (degut al vincle que sento amb el territori) és treballar per al desenvolupament rural.

mapiba-disseny-grafic-treballar-projectes-logo-etiqueta-packaging-editorial

Conec les necessitats i motivacions de les persones amb empreses ubicades en zones rurals, ja que jo també sóc una d’elles. És per això que m’agrada involucrar-me en projectes que promocionin la qualitat dels productes i serveis de comarques rurals perquè conjuntament puguem fer promoció de les activitats econòmiques del territori.

Com puc ajudar-te?

El procés de contractació i servei de disseny en basa en diverses fases per poder dur a terme la transformació del teu negoci.

Et presento el meu servei d’identitat visual completa, que inclou la imatge gràfica i les aplicacions necessàries amb el qual t’ajudaré a obtenir la professionalitat i qualitat visual que estàs buscant.

1. Formulari de valoració

En l’apartat final de pàgina podràs omplir-lo i així coneixeré el teu projecte i necessitats. El revisaré per valorar si necessites el meus serveis i et contactaré per parlar-ne.

2. Pressupost

Et facilitaré un document informatiu del cost econòmic que suposarà el servei sol·licitat. L’únic compromís que implica és donar una resposta, que pot ser sí o no.

3. Briefing

Elaboració juntament amb el client de la guia a seguir segons les necessitats i essència del projecte. Això permetrà transmetre’ls al disseny.

4. Procés de creació

Anàlisi del projecte i recerca de referents del servei o producte. Esbossos analògics i digitals de pluja d’idees. Vectoritzar esbossos seleccionats per definir propostes finals.

5. Presentació dels dissenys

Primera entrega de propostes de disseny. El client les rep físicament a l’estudi per així visualitzar-les i rebre l’explicació del procés de treball i de cada proposta.

6. Revisió del client

Després de valorar els requeriments per complir els objectius, el client valora les propostes per escollir la que més s’adequa a les seves necessitats.

7. Segona entrega

És el punt per retocar aquells detalls que s’han d’acabar de definir. Millorar la proposta escollida pel client, com pot ser ajustar contingut textual, edició de color…

8. Segona Revisió

El client revisa que tots els canvis acordats estiguin plasmats en la nova entrega. Revisió conjunta i final per tancar les peces de disseny per portar a impremta.

9. Entrega final

Entrega de tots els materials necessaris: manual de marca, imatge gràfica en diversitat de formats i versions de color, disseny preparat per impremta…

Aquest servei és per a tu?

Per saber si el que necessites és un canvi d’imatge gràfica per al teu negoci, aquí pots consultar diferents requeriments per veure si s’ajusten a les teves necessitats.

SÍ és per a tu, si:

 • Estàs treballant per obrir un negoci i necessites dotar-lo de cara i ulls per mostrar-se al món.
 • Tens un negoci establert des de fa anys i te n’has adonat que necessita un canvi d’imatge per adaptar-se al món modern.
 • Saps que una bona imatge gràfica i comunicació del teu projecte és important per transmetre els valors de marca.
 • Ets conscient de la importància i el valor que aportarà el disseny gràfic en el teu projecte perquè els teus clients potencials hi confiïn.
 • Ets una persona disposada a implicar-te en el procés de creació de la seva marca, producte o peça gràfica.
 • Te n’has adonat que necessites delegar tasques del teu projecte a persones professionals del sector.
 • Disposes de temps suficient per desenvolupar el projecte professionalment i creativament, dedicant-hi el temps necessari.

No és per a tu, si:

 • No entens la importància i el valor que aportarà el disseny en el teu projecte.
 • Ets una persona que no dedicarà temps a la creació d'imatge gràfica del seu projecte.
 • No tens clar què vol transmetre la teva imatge de marca.
 • Et costa delegar tasques als professionals del seu sector.
 • Ets una persona que no està disposada a invertir en disseny de qualitat.

Necessites iniciar un projecte de disseny?

Un bon disseny requereix creativitat, i aquesta no és amiga de les presses. És per això que si el teu objectiu és aconseguir una peça gràfica professional, et suggereixo tenir una previsió d’un mes d’antelació per treballar-hi.

Amb això vull donar-te a conèixer la importància de reservar data amb antelació i no contactar quan sigui urgent el projecte perquè potser no hi haurà disponibilitat per realitzar-lo.

OFEREIXO QUALITAT I PER AIXÒ CONCEDEIXO EL TEMPS NECESSARI EN CADA PROJECTE.

Vols que treballem juntes?

T’explico els passos a seguir:

1. Omplir el formulari que trobaràs al botó de sota, que m’ajudarà a conèixer el teu projecte i necessitats.

2. El revisaré per valorar si necessites el meu servei de disseny i et contactaré per oferir-te un pressupost sense compromís.

3. Si estàs interessada en contractar els meus serveis, concretarem una reunió física en la que detallarem els objectius, i també et facilitaré materials per al procés de creació.

Obrir xat
1
Hola, soc la Maria! En què et puc ajudar?
Powered by