MAPIBA

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en xarxa per complementar els meus serveis

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en xarxa per complementar els meus serveis

Pantastic Studio

La Judit Pan és la impulsora de Pantastic Studio, agència de comunicació digital a la carta, especialitzada en el món de l'alimentació i gastronomia. Ella és qui m'ajuda a implementar i maquetar les webs que dissenyo, i també aporta els seus coneixements estètics, comunicatius i de millora en la navegació.

Estudi Massala

Eva Güibas és periodista i fundadora de l'estudi, especialitzada en comunicació i màrqueting per entitats i empreses del sector agroalimentari i el món rural. Gràcies a treballar amb projectes arrelats al territori, coneix de primera mà les necessitats, reptes i problemàtiques. Amb ella elaborem conjuntament els plans de comunicació i estratègia comunicativa, i s'encarrega de redaccions per a mitjans de comunicació, webs i xarxes socials.

Wisconsin

L'Adri, fotògrafa, i el Pau, videògraf, son les cares darrere l'empresa Wisconsin. Tenen un estil i metodologia de treball que encaixa amb el que vull transmetre: naturalitat, senzillesa i professionalitat. Em proporcionen el material visual que acompanya algunes de les peces comunicatives que dissenyo i/o maqueto.

T'agrada el que veus?

No dubtis en parlar amb mi si vols saber-ne més o per poder consultar del que necessitis 🙂
Començar la conversa
1
💬 Hola
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?