Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic.

És una empresa de disseny i impressió ubicada a Ascó (Ribera d'Ebre), dins la qual hi treballo amb el Martí Pros per desenvolupar projectes de disseny editorial principalment. Hem col·laborat en projectes com un llibret de Tradijoc, el centenari de la Cooperativa de la Palma d'Ebre, calendaris per l'Ajuntament d'Ascó i programes de festa major de Batea i Alcarràs.

És una agència digital enfocada a projectes de turisme. Ubicada a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), col·laboro setmanalment i presencialment amb el Quim Algueró per dur a terme projectes de disseny web per clients com Cellers Modernistes, Càmping Eucaliptus i Avinent.

Impremta de Falset (Priorat), amb la qual he realitzat col·laboracions de la mà de la Natàlia i el Jordi. He imprès projectes per l'Ajuntament de Capçanes, l'Ajuntament de Porrera, així com peces autopromocionals.

Impremta de Falset (Priorat), en la qual he col·laborat amb la Montse i l'Òscar per realitzar projectes editorials per l'Hostal Sport de Falset, per l'associació de Cellers de Porrera, per l'Institut Priorat i pel projecte d'Alexis Pardo. També he imprès amb ells peces gràfiques autopromocionals.

collaboradors-pique-marça-impremta-grafiques-priorat

Impremta de Marçà (Priorat), en la qual treballo amb el Josep Maria. He col·laborat amb ell per la impressió de peces comunicatives del projecte NinaPriorat i Mas d'en Pou.

Associació ubicada a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre) que ofereix llar-residència i ofertes de treball remunerat per persones amb discapacitat intel·lectual. Amb el Josep Maria he col·laborat per la impressió de la identitat visual del Bar Solé de Benissanet i el programa cultural de l'Ajuntament de Móra la Nova.

Laura Lázaro és dissenyadora gràfica de Santa Bàrbara (Montsià) ubicada a Barcelona realitzant projectes d'editorial i pàgines webs. Actualment està cursant un màster de màrqueting digital. Col·laboro amb ella pel disseny i maquetació de pàgines web, així com creació d'estratègies de màrqueting i gestió de xarxes socials.

collaboradors-mapiba-disseny-grafic-auberge-digital

Agència de publicitat creativa i productora audiovisual ubicada a Benissanet (Ribera d'Ebre), en la qual treballo amb el Francesc Biset. El seu objectiu és ajudar a empreses i institucions a la transformació digital a través d'estratègies de continguts creatius. He col·laborat amb ell per realitzar la campanya comunicativa per la prevenció del Covid19 a la comarca del Priorat.

He col·laborat amb la Maria Domingo (menorquina ubicada a Barcelona, i amb vincle a Benissanet) per realitzar treballs de maquetació web per al celler Vinícola del Priorat (Gratallops).

Obrir xat
1
Hola, soc la Maria! En què et puc ajudar?
Powered by