Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic.

Laura Lázaro és dissenyadora gràfica de Santa Bàrbara (Montsià) ubicada a Barcelona realitzant projectes d'editorial i pàgines webs. Actualment està cursant un màster de màrqueting digital. Col·laboro amb ella pel disseny i maquetació de pàgines web, així com creació d'estratègies de màrqueting i gestió de xarxes socials.

És una empresa de disseny i impressió ubicada a Ascó (Ribera d'Ebre), dins la qual hi treballo amb el Martí Pros per desenvolupar projectes de disseny editorial principalment. Hem col·laborat en projectes com un llibret de Tradijoc, el centenari de la Cooperativa de la Palma d'Ebre, calendaris per l'Ajuntament d'Ascó i programes de festa major de Batea i Alcarràs.

És una agència digital enfocada a projectes de turisme. Ubicada a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), col·laboro setmanalment i presencialment amb el Quim Algueró per dur a terme projectes de disseny web per clients com Cellers Modernistes, Càmping Eucaliptus i Avinent.

collaboradors-mapiba-disseny-grafic-auberge-digital

Agència de publicitat creativa i productora audiovisual ubicada a Benissanet (Ribera d'Ebre), en la qual treballo amb el Francesc Biset. El seu objectiu és ajudar a empreses i institucions a la transformació digital a través d'estratègies de continguts creatius. He col·laborat amb ell per realitzar la campanya comunicativa per la prevenció del Covid19 a la comarca del Priorat.

He col·laborat amb la Maria Domingo (menorquina ubicada a Barcelona, i amb vincle a Benissanet) per realitzar treballs de maquetació web per al celler Vinícola del Priorat (Gratallops).

Començar la conversa
1
💬
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?