MAPIBA

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic

Entitats i persones col·laboradores

Per poder realitzar projectes professionals treballo en una xarxa per poder complementar els meus serveis de disseny gràfic.

Pantastic Studio

La Judit Pan és la impulsora de Pantastic Studio, agència de comunicació digital a la carta, especialitzada en el món de l'alimentació i gastronomia. Ella és qui m'ajuda a implementar i maquetar les webs que dissenyo, i també aporta els seus coneixements estètics, comunicatius i de millora en la navegació.

Eva Güibas

Eva Güibas és periodista especialitzada en el món rural. Coneix de primera mà les necessitats, reptes i problemàtiques del sector agroalimentari, gràcies a treballar amb entitats i projectes d'aquest sector. Amb ella elaborem conjuntament els plans de comunicació i estratègia comunicativa, i s'encarrega de redaccions per a mitjans de comunicació, webs i xarxes socials.

Wisconsin

L'Adri, fotògrafa, i el Pau, videògraf, son les cares darrere l'empresa Wisconsin. Tenen un estil i metodologia de treball que encaixa amb el que vull transmetre: naturalitat, senzillesa i professionalitat. Em proporcionen el material visual que acompanya algunes de les peces comunicatives que dissenyo i/o maqueto.

T'agrada el que veus?

No dubtis en parlar amb mi si vols saber-ne més o per poder consultar del que necessitis 🙂
Començar la conversa
1
💬 Hola
Hola 👋🏻 Sóc Maria, molt de gust!
Et puc ajudar en alguna cosa?