Hola, em dic Maria!

Sóc la fundadora de l'estudi de disseny gràfic MAPIBA, on el principal valor que ens defineix és escoltar al client per trobar la solució més adient per al seu projecte.

Graduada en disseny gràfic a Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona i treballant en projectes d'identitat gràfica des del 2013. Establerta al Priorat des del 2018 amb l'objectiu d'ajudar a les empreses i organitzacions a fer créixer el seu projecte amb una bona imatge i comunicació visual.

El seu mètode de treball es basa en la proximitat amb els clients, per aconseguir millors resultats i adaptar perfectament a cada projecte a les seves necessitats. "El bon disseny és aquell que s’adapta a la seva funció, és coherent amb el concepte i compleix l’objectiu proposat."

- Maria Piñol


Capçanes (Priorat, Tarragona)
693 23 43 14
hola@mapiba.com

 

Gràcies a la subvenció de la Generalitat i el Fons Social Europeu (FSE) per a joves persones treballadores autònomes dins el programa de garantia juvenil, hem pogut desenvolupar l’activitat de disseny gràfic.

 

 

Parlem?

Tens una proposta de feina? Un projecte que iniciar? Vols treballar amb mi? T'interessa saber algun pressupost o fer una consulta?

En cap dels casos dubtis en contactar amb mi. Rebré qualsevol proposta encantada!

43776 Capçanes

693 23 43 14

hola@mapiba.com

© Mapiba, 2020
Tots els drets reservats
Using Format